Home » Receivers » 22RH702

22RH702

De 702 is een veel geziene receiver, net als de Aristona variant. De 702 heeft aan de linkerkant een hele rij aan knoppen met daarboven een display met een schuifje die geel oplichten wanneer het toestel is ingeschakeld. Net als de 621 en 651 tuner gebruikt de 702 de gele schuifjes voor de voorkeuze zenders, zelfs de knopjes zijn exact hetzelfde. Ook de volumeregeling en de andere potmeters zijn gelinkt aan een eigen schuifje, hiermee heeft de 702 negen gele indicators achter de schaal. Een leuk tafereel met functie.

Met een groot logo aan de voorzijde maakt philips duidelijk dat dit toestel voldoet aan de HIFI norm. De geluidskwaliteit is prima en voorzien van een warme wollige toevoeging. Ondanks het lage vermogen, kun je prima uit de voeten met deze receiver. In vergelijking met de 520 vissenoog versterker, is dit duidelijk de betere keuze, maar tegen een 720 moet de 702 het toch afleggen.

De aansluitingen zijn beperkt, aan de voorzijde vinden we de gebruikelijke 5 pin koptelefoon aansluiting die netjes verborgen zit achter een klepje. Je kunt het klepje openpeuteren en de koptelefoon aansluiten zonder dat de luidsprekers worden uitgeschakeld, maar je kunt ook het klepje naar binnen drukken en dan worden direct de luidsprekers uitgeschakeld en kun je enkel via de koptelefoon luisteren. Aan de achterzijde vinden we een AM en FM antenne ingang, aansluitigen voor 1 luidsprekerpaar, 1 tape en 1 PU aansluiting. De PU aansluiting kan ook als tape aansluitinng worden gebruikt wanneer tape en PU tegelijk worden ingedrukt.

Mijn exemplaar werkt prima, ik heb één keer de luidspreker aansluitingen moeten solderen op de print, die waren losgescheurd, verder is het een heel degelijk toestel.

 

Merk hier de overeenkomsten op met de 621 tuner.

Maak een Gratis Website met JouwWeb